Cautare

1389 de rezultate pentru "spitalul municipal filantropia" (7.50 secunde)
Teodor Radu, consilier personal al primarului Craiovei, a afirmat ieri ca va propune Consiliului local municipal scutirea de la plata taxei de parcare a pensionarilor cu venituri mai mici de 5.000.000 de lei vechi.
Primaria Craiova intentioneaza sa propuna Consiliului Local Municipal aprobarea unui plan care ar permite transorfamrea Parcului Cornitoiu, fost monument verde al orasului, în zona construibila.Planul Urbanistic Zonal (PUZ) prin care noua destinatie a Parcului Cornitoiu ar urma sa fie de spatiu construibil va fi supus aprobarii Consiliului Local Municipal cel mai probabil în sedinta ordinara de la sfârsitul acestei luni.
Consultantul ne-a transmis deja lista investitiilor agreate si de MMDR, însa pentru demararea fazei urmatoare, respectiv întocmirea studiilor de fezabilitate, este nevoie ca aceste proiecte sa fie însusite la nivelul consiliului local municipal.
Dupa ce in urma cu cateva saptamani a fost pus gazonul, care arata ca un covor verde, stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin va beneficia si de alte imbunatatiri. ... Stadionul Municipal din Severin nu a mai beneficiat de modernizare niciodata pana acum.
Primul autovehicul asamblat de grupul american Ford la Craiova, un Ford Transit Connect de culoare alba, a iesit, marti, de pe linia de fabricatie, si va fi donat spitalului municipal din Craiova.
Teatrul Liric "Elena Teodorini" - zece posturi, Ansamblul Folcloric "Maria Tanase" - trei posturi, Teatrul pentru Copii si Tineret "Colibri" - patru, Sport Club Municipal - trei, Casa de Cultura "Traian Demetrescu" - un post.
Pe la ora 10 i-am spus ca aparatul Comitetului Municipal de Partid nu mai functiona - sediul era gol, la telefoanele sefilor care conduceau Capitala nu mai raspundea nimeni. "Nu mai avem editor - Informatia era "organul" Comitetului Municipal Bucuresti al PCR.
La Muzeul Municipal din Calarasi poate fi vizitata expozitia aniversara Centenar Ionel Constantin, care marcheaza o suta de ani de la nastere si 30 de ani de la disparitia celui care a fost timp de decenii un animator al vietii culturale din orasul de pe malul Borcei.
Cu atat mai mult frapeaza indiferenta celor care conduc Muzeul Municipal Calarasi fata de acest vestigiu important de istorie urbana, ramas ca prin miracol nedemolat. ... Calarasiul are nevoie de o schimbare de mentalitate la varf, atat la Primarie, cat si la Muzeul Municipal.
O sugestie pentru Muzeul Municipal Calarasi: sa-si concentreze atentia pe patrimoniul istoric nevalorificat al orasului. Concret, este vorba despre Foisorul de Foc / Cazarma Pompierilor - construita in anul 1897, in prezent Arhivele Nationale ale Romaniei - Directia Calarasi (foto).
Vor fi urmarite originalitatea, ineditul, obiectivitatea si spontaneitatea in realizarea scurtmetrajelor, spun reprezentantii Muzeului Municipal Calarasi.
Concursul de filme, organizat de Primaria Calarasi, are un castigator La concursul de filme de prezentare organizat de catre Primaria Municipiului Calarasi prin Muzeul Municipal Calarasi s-au incheiat primele doua etape:
Daniela Vitcu VINERI, 9 NOIEMBRIE - ora 10:00 -Teatrul Municipal : ... Alex Vlad - ora 18.30 - Teatrul Municipal Traian Grozavescu, Lugoj, Balul, de William Shakespeare , regia:
Agentia de Cooperare si Coordonare Turca (TIKA) a dotat Sectia de Oftalmologie a Spitalului Municipal din Mangalia cu echipament medical de ultima generatie, in valoare de 30.000 de euro.
In incheierea vizitei, prefectul a vizitat Spitalul Municipal din Medgidia, care detine cea mai moderna sectie de obstetrica din judet, si s-a intalnit cu reprezentantii fundatiei Umanitare Tuna, care ieri au sarbatorit Kurban Bayramul.
Senatorul Antonie Iorgovan a fost internat, astazi, din nou, la spitalul Municipal . Politicianul sufera de cancer la pancreas in faza terminala si a revenit de putin timp in tara, dupa o internare la Viena unde i-au fost efectuate mai multe interventii chirurgicale.
Consilierii locali dorohoieni si-au desemnat reprezentantii in Consiliul de Administratie (CA) al Spitalului Municipal. ... Constituirea unui CA la Spitalul Dorohoi e ultimul pas spre trecerea la administratia locala.
Consilier municipal, consilier prezidential, ministru, lider de partid sunt etapele ascensiunii politice a "zanei" blonde care a dominat un deceniu scena politica a Romaniei. ... Spitalul Clinic de Urgenta Militar Central "Dr.
- De curand, la Spitalul Universitar Bucuresti (Municipal) a fost o intalnire a medicilor cu presedintele Ion lliescu. In ce masura poate presedintele, cu autoritatea sa morala, sa sprijine activitatea medicilor, si in general procesul reformei acestui important sector al sanatatii?
Concret, critica legea prin care profesorii si academicienii pot lucra pana dupa 70 de ani, fara a fi scosi fortat la pensie, la 65, ca niste masele stricate, ca sa faca loc unor lupi tineri si imberbi - Acuma, stand stramb si judecand drept, nu ne dam seama cu ce ii impiedica Sorin Oprescu sau Serban Bradisteanu pe doctorii purii, care iau calea bejeniei, sa se angajeze, de exemplu, la Spitalul din Radauti, care tocmai a inchis sectia de Pediatrie pentru ca cei doi medici existenti si-au luat concediu legal, ca sa nu crape de epuizare dupa cinci ani de lucrat non-stop - Digi 24 anunta ca 98% dintre oameni sufera din cauza bolii secolului:
google-analytics.com